Delovni čas: od 08:00 – 16:00

E-mail: info@nanoelektronika.si

Tel: 02 331 32 11

Fax: 02 331 32 12

Splošni pogoji poslovanja...

Dobrodošli na straneh spletne trgovine

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje Nano elektronika, d.o.o., Jadranska cesta 27, 2000 Maribor (v nadaljevanju ponudnik).

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot, Ur.list RS št. 86/2004) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Svetujemo vam, da pred uporabo spletne trgovine preberete pogoje poslovanja. Z vsako uporabo naše spletne strani oziroma trgovine izrazite svoje strinjanje z pogoji poslovanja. V kolikor se z pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletne trgovine ne uporabljate.

Nano elektronika, d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne okvare vaše strojne ali programske opreme zaradi obiska in uporabe spletne trgovine ali za morebitno škodo, povzročeno s kupljenimi izdelki ali je v kakršnikoli zvezi z izdelki, kupljenimi v spletni trgovini, razen tiste, ki je izrecno določena s kogentnimi določili veljavne zakonodaje na ozemlju Republike Slovenije.

Nakup v spletni trgovini ali drugo posredovanje osebnih podatkov na straneh spletne trgovine je dovoljen samo pravno – poslovno opravilnim osebam, starejšim od 18 let. Osebe mlajše od 18 let morajo za vsako posredovanje informacij pridobiti zakonsko veljavno soglasje staršev ali skrbnika.

Zaradi tehničnih ali drugih razlogov sta poslovanje preko naše spletne trgovine ali dostop do trgovine včasih omejena ali celo neizvedljiva. Nano elektronika, d.o.o. si pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma prekine dostop do strani spletne trgovine oziroma drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne trgovine.

Naročanje

Naročanje preko spletne trgovine poteka 24 ur na dan in vse dni v letu, razen v času letne inventure. Uporaba spletne prodajalne je brezplačna. Kupec lahko izbere in naroči izdelke ter jih uvrsti v nakupovalno košarico. Z končno potrditvijo kupec naročilo odda, ki se obdela glede na možnost dobave.

Ob naročilu vam na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob naročilu, pošljemo obvestilo o vašem nakupu. Istočasno pa se vaše naročilo shrani tudi pri nas.

Vsa sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna. Kupec lahko brez dodatnih obveznosti naročilo preklice v času od oddaje naročila v spletni trgovini do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo bilo sprejeto.

V kolikor kupec naročenega blaga ob dogovorjenem datumu ne bo prevzel, stroške ponovne dostave, ne glede na znesek nakupa, krije kupec.

S potrdilom oddaje naročila v spletni trgovini potrdite tudi strinjanje s vsemi prodajnimi in plačilnimi pogoji, ki veljajo za spletno trgovino ponudnika in, da ste bili na te pogoje posebej opozorjeni.

Vso komunikacija med kupcem in ponudnikom v elektronski obliki se šteje kot pisna oblika komunikacije.

Nano elektronika, d.o.o. bo z aktivnostmi za izvedbo sprejetih naročil pričela v najkrajšem možnem času. Pridružujemo si pravico, da zavrnemo naročilo za katerega ugotovimo, da ga pod navedenimi pogoji ne moremo izvesti.

Plačilni pogoji

Ponudba na spletni strani velja do objave novega cenika na spletni strani. Vse navedene cene izdelkov so v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Pridržujemo si pravico do spremembe cen, razen če ni navedeno drugače (primer akcij in posebnih popustov). V spletni prodajalni so navedene cene kot redne cene izdelkov. Cene z oznako „10 Nanovih najljubših“ veljajo za vse kupce. Popusti se med seboj izključujejo in se ne seštevajo.

Pri nakupu veljajo cene ob potrditvi naročila. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

Veljavnost ponudbe

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Pridružujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega opozorila, razen v primeru akcij (“10 nanovih najljubših”), pri katerih so cene veljavne v rokih svojih omejitev oziroma do razprodaje zalog v tem obdobju.

Plačila

Trenutno spletna trgovina Nano elektronika nudi le plačilo po povzetju ali predračunu.

Kupnino in stroške poštnine poravnate kurirju Pošte Slovenije ob prevzemu pošiljke.

Cena pošiljanja paketa v Sloveniji je enotna: 5,00 EUR z DDV za paket.

Pri plačilu po povzetju se prištejejo še dodatni stroški, in sicer provizija Pošte Slovenije, ki znaša 0,96 EUR do vrednosti paketa 96,00 EUR, za pakete nad vrednostjo 96,00 EUR je strošek nakazila 1% vrednosti paketa, vendar ne več kot 5,01 EUR.

Pri nakupu nad 50 EUR so stroški pošiljanja brezplačni za pošiljke v Sloveniji.

Naročeno blago se plača ob dostavi na naslov, ki ga je stranka navedla ob oddaji naročila v spletni trgovini.

Ob dostavi blaga prejmete tudi račun za kupljeno blago.

Dostava

Dostava na dom

Vsa naročila iz spletne trgovine, prejeta do 13. ure, razen sobote, nedelje in praznikov bodo obdelana in poslana še isti dan s paketno dostavo Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan, vendar najkasneje v roku 3 delovnih dni. V kolikor vas ob dostavi ni na izbranem naslovu, lahko paket, z obvestilom, ki ga pusti kurir, prevzamete na najbližji pošti.

Obstaja tudi možnost pošiljanja preko drugih ponudnikov paketnih dostav (DPD, TNT), vendar nas morate o tem obvestiti!

Če izdelek ni na zalogi, boste o novem dobavnem roku nemudoma obveščeni po elektronski pošti.

Osebni prevzem v trgovini

Blago lahko prevzamete tudi osebno v naši trgovini v Mariboru, vendar najkasneje v roku 5 delovnih dni po prejemu obvestila, da je blago pripravljeno za izdajo. Pri naročilu morate v opombe obvezno navesti, da želite naročeno blago osebno prevzeti v naši trgovini.

Blago lahko prevzamete vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro na naslovu Nano elektronika, d.o.o., Jadranska cesta 27 v Mariboru.

Poleg tega, da ne plačate stroškov dostave, lahko tudi izkoristite priložnost za pogovor z nami, z veseljem vam bomo svetovali o uporabi kupljenih izdelkov ali o prihodnjih nakup

Poškodovane pošiljke

V kolikor sumite, da je bila pošiljka med dostavo poškodovana, prejeto blago preglejte takoj ter ob prisotnosti poštnega delavca. Morebitne poškodbe vnesite v zapisnik, katerega je poštni delavec dolžan podpisat.

Reklamacije in vračilo blaga

Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, v primeru da je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.

Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva zamenjavo za enak, brezhiben artikel ali pa v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova stvarne napake.

Prosimo, da pošiljki priložite kopijo računa in natančen opis poškodbe oz. napake izdelka.

V primeru reklamacije lahko kupec, v skladu z zakonskimi omejitvami, zahteva zamenjavo artikla, njegovo popravilo ali vračilo kupnine.

Kupec lahko blago v reklamacijo vrne tako, da ga prinese osebno ali pa ga na stroške prodajalca in po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem vrne po pošti. Če želite blago vrniti na naše stroške, se morate o tem dogovoriti z nami. Drugačen način vračila na naše stroške ni možen. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

Kupec lahko ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne na njegov transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Omogočamo tudi zamenjavo artikla.

Izdelek je možno zamenjati tudi, če vam ne ustreza in sicer v 15 dneh po prejemu, pri čemer ste dolžni poravnati vse morebitne dodatne stroške, ki ob tem nastanejo.

Menjava je možna samo enkrat.

Vrnitev izdelka ni možna za:

• žarnice, baterije, akumulatorje, integrirana vezja, kit komplete in ostali potrošni material,ki so bili odpakirani iz originalne embalaže;

• za blago, ki je bilo izdelano oziroma naročeno po natančnih navodilih kupca, ki je bilo prilagojeno njegovim posebnim potrebam in ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo.

Če je kupec vrnil blago neupravičeno, prodajalec poskrbi za hrambo blaga, kupec pa mora povrniti nastale stroške.

Blago morate vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini skupaj z originalno embalažo in s priloženo dokumentacijo. Morebitne stroške vračila krije kupec.

Če neustreznost izdelka izhaja iz vašega nepravilnega ravnanja, izdelka nismo dolžni zamenjati.

Izdelke lahko vrnete osebno ali po pošti na naslov:

Nano elektronika, d.o.o.

Jadranska cesta 27

2000 Maribor

Pravica do odstopa od nakupa

Kupec ima pravico, da v petnajstih (15) dneh po prevzemu odstopi od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razloge za svojo odločitev. O nameravanem nas mora kupec obvestiti v 15 dneh od prevzema blaga, blago pa nato vrniti v 15 dneh po poslanem obvestilu o odstopu. Zadošča, da v predpisanem roku oddate pošiljko na pošto. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vračilu blaga. Blago mora kupec vrniti nerabljeno, nepoškodovano, skupaj z originalno embalažo in kopijo računa ter morebitnimi priročniki in garancijskimi listi, razen če je blago izgubljeno, uničeno ali pokvarjeno po krivdi tretje stranke. Menjava blaga je možna le enkrat.

Kupnino vam vrnemo v roku 15-ih dni od prejetja vrnjenega blaga.

Garancija

Garancija velja za izdelke, pri katerih je le ta posebej navedena (multimetri, spajkalniki, usmerniki,…)

Garancijo lahko uveljavljate samo ob predložitvi kopije računa, kot datum nakupa in začetek garancijske dobe velja datum na računu.

Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, nastale v garancijskem roku, bomo odpravili brezplačno.

Garancija preneha, če je okvara na izdelku nastala zaradi:

• popravila v nepooblaščeni delavnici,

• malomarnega ravnanja,

• vgrajevanje neoriginalnih delov, neprimernih delov ali predelave,

• neupoštevanje navodil o uporabi,

• pri priklopu na napačno napetost ali vrsto toka,

• mehanskih poškodb,

• višje sile ( strela, napetostni sunek ipd.),

• garancija ne velja v primeru poškodb zaradi neprimerne uporabe ali preobremenitve,

• pri okvarah, ki nastanejo zaradi premostičenih varovalk ali zaradi uporabe napačnih varovalk,

• naravna obraba izdelka je izključena iz garancijskih pogojev.

Arhiviranje pogodbe

Sklenjena pogodba o nakupu in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja (Jadranska cesta 27, Maribor). Kupec lahko pridobi kopijo računa na zahtevo po elektronski pošti: bostjan@nanoelektronika.si.

Varovanje podatkov

Skrbno varujemo vaše podatke pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Vse podatke, pridobljene preko spletne trgovine, podjetje Nano elektronika, d.o.o. uporablja le za lastno uporabo in jih varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. List RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001).

Podatke, posredovane s strani kupcev, Nano elektronika, d.o.o., ne bo razkrivala tretjim osebam, temveč jih bo koristila le v namene lastne rabe, informiranje o ponudbi in novostih,… Podatke strank hranimo trajno in jih uporabljamo v trajno rabo dokler stranka ne zahteva drugače. V primeru “vdora” v bazo oz. v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti za posledice.

Avtorske pravice

Informacije in gradiva, ki so prikazana na teh straneh, je dovoljeno prenesti na računalniško ali drugo opremo izključno samo za osebno, nekomercialno domačo rabo.

Pravice za celotno spletno stran in posamezne dele pripadajo podjetju Nano elektronika, d.o.o. (v nadaljevanju lastnik) in brez vnaprejšnjega dovoljenja lastnika ne smejo biti uporabljeni, prodani, licencirani, preneseni, kopirani ali reproducirani v celoti ali delno na kakršenkoli način ali v kakršni koli obliki ali v ali na kakršnemkoli mediju katerikoli osebi, razen v skladu s sporazumom z lastnikom.

Vse reprodukcije ali primerki vsebine teh spletnih strani morajo ohraniti tudi vse navedene označbe avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine in/ali obvestil o drugih pravicah ter vsa druga obvestila in opozorila.

Vsak poskus nepooblaščenega spreminjanja, poškodovanja ali povzročitve trajne ali začasne neuporabnosti in izbrisa podatkov na spletnem mestu je kaznivo dejanje.

Blagovne znamke in logotipi proizvajalcev, ki jih lahko zasledite na naši spletni strani, so registrirane blagovne znamke in logotipi in so v lasti podjetij. Vsa avtorska dela so zaščitena že z nastankom in jih ni potrebno posebej označevati. Nano elektronika, d.o.o. ne odgovarja za njihove avtorske pravice ter druge pravice intelektualne lastnine.

Omejitev odgovornosti

Po svojih najboljših močeh se trudimo zagotavljati skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani Nano elektronike, d.o.o., kljub temu pa se lahko karakteristike izdelkov, zaloga in cena spremenijo hitreje, kot lahko mi popravimo podatke na spletni strani. V tem primeru bomo kupca obvestili o nastalih spremembah.

Vsa besedila so informativnega značaja, zato ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost in celovitost spletnih strani.

Slike artiklov so simbolične. Dejansko prejeti izdelek se lahko razlikuje od slike izdelka na spletni strani (barvno odstopanje, velikost, dodatna oprema,…).

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Na spletnih straneh podjetja Nano elektronika, d.o.o. obstajajo povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi z našim podjetjem, zato ne moremo jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco.

Nano elektronika, d.o.o. si pridržuje pravico, da lahko kadarkoli spremeni, dodaja ali odstrani vsebino teh spletnih strani, na kakršenkoli način, delno ali v celoti, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila ter pri tem ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Izjava o uporabi

Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate. Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

Pridružejemo si pravico, da lahko kakarkoli spremenimo to pravno obvestilo. Za uporabnike je zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki.

Priporočamo vam, da pogoje poslovanja spremljate redno oziroma ob vsaki uporabi.

Informacije o naročilu, dobavi in dostavi

Za vse morebitne informacije o naročilu, dobavi artiklov in dostavi nas lahko pokličete:

Kontaktna oseba: Skerbiš Boštjan
Telefonska številka: 02 331 32 11
Mobilna številka: 031 721 921

ali pošljete sporočilo na elektronski naslov:

info@nanoelektronika.si ali bostjan@nanoelektronika.si

Dosegljivi smo vsak dan med 8 in 16 uro, razen sobote, nedelje in praznikov.

Shopping Cart
Scroll to Top